60+
vertalers
25+
klanten
9+
specialisaties

Financiële vertalingen

Financiële vertalingen van jaarverslagen, verzekeringen, polissen, balansen. Complexe teksten waar veel van afhangt. Dus zorgt u dat alles klopt. Tot in de puntjes. En dat er niets aan het toeval wordt overgelaten.

Een financiële tekst vertalen is een flinke uitdaging. Jargon en terminologie verschillen per taal. Dan moet je dus goed weten wat je doet.

Financiële vertalingen voor de grote spelers in de markt

HHCE vertaalt al ruim vijftien jaar teksten op financieel gebied en verzekeringsgebied. Ruime ervaring dus. Bovendien zijn onze vertalers echte specialisten, vaak met een financiële achtergrond. Het is dan ook niet voor niets dat grote spelers als ING en Nationale-Nederlanden ons keer op keer weten te vinden.

Waarom precies? Wij hebben door de jaren heen gedegen kennis opgebouwd van financieel jargon uit de doellanden. En weten we iets niet? Dan pluizen we jaarverslagen, balansen of verzekeringspolissen uit op zoek naar de juiste term. Dat levert de nauwkeurigheid en precisie op die nodig zijn in deze complexe materie. Bovendien weten we hoe gevoelig deze informatie is en daar hebben we onze processen op ingericht.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Ze beheersen het jargon voortreffelijk

jouwPensioenplan ondersteunt werkgevers en ondernemers in het beheer van en de communicatie over pensioenen. We creëren duidelijkheid in het oerwoud van regels, zetten een pensioenregeling op en helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuzes.

Voordat ik startte met jouwPensioenplan.nl heb ik bij enkele grote financiële dienstverleners gewerkt. In die tijd kende ik HHCE al en was ik tevreden over hun werk. En toen jouwPensioenplan voor buitenlandse relaties aan de slag ging, was het eigenlijk niet eens een keuze welk vertaalbureau ik zou inschakelen.

Zeker in de financiële wereld is het erg belangrijk om al je stukken door een professional te laten vertalen, iemand die perfect op de hoogte is van het jargon in deze bedrijfstak. HHCE heeft bijvoorbeeld onze Algemene Voorwaarden en onze contracten vertaald – dat laat ik niet door een starter doen, maar door iemand met jarenlange bewezen ervaring. Eén blik op de referenties van HHCE is wat dat betreft genoeg. Ze werken bijvoorbeeld voor ING, voor Nationale-Nederlanden – dat is de top van de sector. Die werken alleen met de beste bureaus.

Dat HHCE kwaliteit levert is natuurlijk het belangrijkst, maar dat ze zo’n prettig persoonlijk contact met je onderhouden is een mooi extraatje. Het bureau is groot genoeg om voor een spoedopdracht in korte tijd op te schakelen, maar klein genoeg om persoonlijk te zijn.

Frank van den Akker,
eigenaar jouw Pensioenplan

 

We wilden een bureau dat zich betrokken voelt bij ons werk

Antea Group is de afgelopen jaren erg gegroeid en in toenemende mate internationaal gericht. We hadden dus behoefte aan ondersteuning bij onze communicatie in het buitenland. Dan heb je een bureau nodig dat met je mee groeit, dat ervaring heeft met werken te midden van verschillende culturen, en dat je vertrouwt. HHCE is voor ons een partner die daarbij past. Zij zijn onze preferred supplier en daar zijn we erg tevreden over.

Wie met HHCE zakendoet, merkt de passie, de diepgang en de professionaliteit van de medewerkers. Dat laten ze zien in hun werk, maar minstens net zoveel in de persoonlijke omgang. Ze zijn in staat om heel flexibel te zijn en wanneer nodig ook ad hoc te schakelen. Maar ze hebben vooral aandacht voor ons en voor ons werk. Dat maakt het werken met HHCE tot een plezier.

Kitty Pauwels
Stafgroepmanager Communicatie en PR, Antea Group

 

Neem contact op / +31 (0)24 3605442
Movir besteedt financiële vertalingen uit aan HHCE
Allianz besteedt vertalingen uit aan HHCE
Jouw pensioenplan besteedt financiële vertalingen uit aan HHCE
CZ besteedt financiële vertalingen uit aan HHCE
HHCE is preferred supplier ING
Nedap besteedt financiele vertalingen uit aan HHCE
Nederlands