Ons verhaal

HHCE is een modern, gespecialiseerd bureau voor internationale communicatie dat met een persoonlijke benadering en betrokkenheid al jaren belangrijke klanten aan zich weet te binden. We helpen onze relaties wereldwijd oude en nieuwe markten te bereiken waarbij de vraag van de klant natuurlijk centraal staat.

Elsbeth Rooker, senior partner HHCE: Wie zijn wij? Dat is altijd een lastige vraag om te beantwoorden. Ons bureau verdiept zich liever in de relaties en minder in zichzelf. Als ik aan onze medewerkers vraag “waar staat HHCE voor” zeggen ze vrijwel allemaal: “we zijn betrokken, professioneel, flexibel, deskundig, oplossingsgericht en niet onbelangrijk, we hebben een ontspannen werkomgeving”.

Wat vind ik zelf het belangrijkste? De klant serieus nemen en kijken wat hij of zij voor ogen heeft. Waar kan ik ondersteuning bieden? Wat heeft de klant nodig om zijn doel te bereiken? Dienstverlening zit heel diep in de genen van ons bureau. Vertalen is een serieus vak dat door professionals moet worden gedaan en de vraag van de klant staat daarbij centraal. Mijn hele dag is goed als ik van klanten hoor dat hun buitenlandse relaties aangenaam verrast zijn over de uitstekende kwaliteit van hun teksten. Dat is HHCE!

 1. 1998

  Twee vrienden starten HHCE

 2. 2000

  We groeien, Enerpac en Centric worden vaste klant

 3. 2004

  HHCE verhuist naar fraai pand aan Nijmeegse singel

 4. 2005

  HHCE preferred supplier van ING

 5. 2008

  Oranjewoud/Antea Group kiest voor HHCE

 6. 2009

  HHCE investeert fors in vertaaltechnologie

 7. 2011

  Certificering EN-15038

 8. 2012

  HHCE krijgt 8,1 in onafhankelijk klantonderzoek

 9. 2013

  HHCE bestaat 15 jaar!

 10. 2014

  Contract Nationale Nederlanden

 11. 2015

  ISO-certificering

 12. 2016

  HHCE sluit contract met CZ

 13. 2017

  Flyeralarm kiest voor HHCE

 14. 2018

  HHCE bestaat 20 jaar!

 15. 2018

  Gasunie kiest voor HHCE

17+
jaar ervaring
330+
klanten
15+
disciplines

Managementteam

Mijn studies Italiaanse taalkunde in Berlijn en vertaalwetenschappen in Amsterdam, waarin ik cum laude ben afgestudeerd, waren de ideale voorbereiding op mijn werkzaamheden bij HHCE. Het mooiste aan vertalingen is dat ze zorgen voor een bredere interculturele blik en daar lever ik graag een bijdrage aan.

Pia Hoffmann Vertaler/projectmanager

In mijn rol als accountmanager bij HHCE kan ik mijn passie voor taal combineren met mijn typisch Britse instelling om alle wensen van de klant te vervullen. Graag ga ik elke dag opnieuw die uitdaging aan!

Alison Copeland Account manager

Linguïst, technicus en eigenaar. Ik vind het belangrijk dat we onze klanten ook op technisch gebied ondersteuning bieden. Ik denk altijd “dat moet gemakkelijker kunnen” en blijf naar een oplossing op maat zoeken.

Henk Hendriks Senior Partner

Een goede vertaler vinden is een flinke uitdaging, maar als zowel de reviewers en projectmanagers als de klant tevreden zijn, is mijn dag weer goed.

Lucina Hoepel Resource manager

Met mijn liefde voor taal, een flinke dosis enthousiasme en mijn Nederlandse nuchterheid probeer ik de perfecte balans te vinden tussen de klant en de vertaler. Daar draait het voor mij iedere dag om.

Judith Linssen Project manager

Egyptologe, eigenaar, tekstschrijver en 25 jaar werkzaam in de taalindustrie. Bij ons staat de klant centraal in alle communicatie. Dat betekent je inleven, elkaar begrijpen en voortdurend reflecteren.

Elsbeth Rooker Senior Partner
Neem contact op / +31 (0)24 3605442
vloeiend in
50+
talen
vertalers in
30+
landen
actief op
4
continenten
Nederlands